Bize Ulaşın
0272 212 07 07
0501 212 07 08
destek@netparkteknoloji.com
02.08.2023 253

Afyon Bilgisayar Tamiri

Afyon da  bilgisayar teknik servisi olarak hizmeti veriyoruz ve bilgisayarlarınızın sorunlarını tespit ediyor ve en kaliteli malzemeler kullanarak bilgisayarlarınızı onarıyoruz.





Bilgisayar-Notebook Cihazlarda zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak Bilgisayarın fazla ısınma problemi yada soğutucu fanların yeteri kadar işlem yapmamasına bağlı olarak Cihazlarda aşırı ısınma ya da Bilgisayarın kendisini kapatması durumları çoklukla tüm marka Bilgisayarlarda görülmektedir. şirketimiz bünyesinde Laptop fan değişimi ve Laptop bakımı hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Servisimizde tüm Laptop modelleri için fan stoklarımızda mevcut olup uygun fiyatlara bakım ve fan değişimi işlemleri yapmaktayız. Fazla ısınan notebook bilgisayarların bakım ve termal macun yenilenme hizmetimiz için servisimiz ile irtibata geçebilirsiniz. Laptop bakımı önemli bir husustur ve zamanında müdahale edilmeyen cihazlarda yüksek ihtimalle anakart arızaları çoklukla görülmektedir. Eğer sizin de bilgisayarınızda ısınma arızası yada fan sesi problemi varsa servisimizden konusunda tecrübeli teknikerlerimizden destek alabilirsiniz.




Bilgisayar Tamiri Servisimizde Bilgisayar Anakart Tamiri, Lcd Ekran Değişimi, Klavye Değişimi, Batarya ve Şarj Cihazı  Değişimi, Laptop Ekran kartı Chip – Chipset Değişimi ( Nvidia, AMD, İntel ) dahil bir çok onarım işlemlerini firmamız garantisi altında teknik olarak destek verilmektedir. Bilgisayar Tamiri konusunda teknik personellerimizle Cihazlarınızda oluşan tüm sorunlara çözüm sağlanmaktadır.  Bilgisayar teknik servis hizmetleri konusunda tüm arızalarınız hakkında  onarımı hizmeti sunuyoruz.