Bize Ulaşın
0272 212 07 07
0501 212 07 08
destek@netparkteknoloji.com
28.04.2022 500

RAYNOX Rx-k05 Q Standart Kablolu Klavye


Bağlantı Tipi Kablolu
Tuş Dizilimi Q
Model RX-K05
Bağlantı Arayüzü USB
Numerik Tuşlar Var
Klavye Türü Standart
Marka Raynox


Raynox RX-K05 Usb Kablolu Standart Q Klavye

İhtiyacınızı En İyi Şekilde Karşılar

Bilgisayar kullanımının en önemli parçalarından olan tuş kontrolü için özel olarak tasarlanmış olan bu klavye, günlük ihtiyaçlarınızı karşılamak için idealdir. Özellikle çok yazı yazıyorsanız ya da ofis işleri için bilgisayar kullanıyorsanız masaüstü ya da dizüstü bilgisayarda rahatlıkla kullanmanız için uygundur.

Dayanıklı Tasarım

Uzun süreli kullanımlara uygun olması için tuş kalitesi yüksek dayanıklılığa sahiptir. Böylece çok uzun süreli kullanımlarda bile herhangi bir bozulma ya da tuşların yuvalarından çıkması görülmez. Stabil olarak sunduğu özellikleri devam ettirir.

Kullanıcı Dostu Detaylar

Kullanıcının daha az çaba ile daha hızlı bir yazma performansı göstermesi için kullanıcı dostu detaylara sahiptir. Arka kısmında yer alan kaldırılabilen ayaklar sayesinde parmaklarınız için ideal kullanım açısını oluşturabilirsiniz. Daha düz bir yüzey istediğinizde ise ayakları kapatarak kullanım için uygundur.


Rahatsızlık Vermez

Benzerlerine göre daha sessiz çalışma imkânı sunması için geliştirilmiştir. Bu sayede çok hızlı tuş basımlarında bile etrafını rahatsız edici sesler çıkarmaz. Böylece özellikle ofis içi kullanımda rahatsızlık vermeden kullanımlar için uygundur. Basma hissinin en iyi şekilde ayarlanması da daha özellikli bir kullanım yaratır.

Kolay Tanımlanır

USB bağlantısı sayesinde masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda rahatlıkla kullanım için uygundur. Bilgisayarınız otomatik olarak klavyeyi algılar ve ek bir sürücü yüklemenize gerek kalmaz. Enerjisini doğrudan bilgisayardan alır, ek güç istemez.

Kompakt Geliştirilmiştir

Yazmayı daha kolay hale getirmek için tuş sıralamaları parmakların alışmış oldukları en ideal pozisyon için tasarlanmıştır. Bu sayede kompakt tasarıma sahiptir.